logo

Auto Karosseri Åsane

I Åsane finner du vårt første Lakk- og Karosseriverksted, Auto Karosseri. Verkstedet, som har eksistert siden 1983, har gjennom nesten 40 år bistått med oppretting av skader og lakkering for kunder fra hele Bergen og omegn. Kvalitet og høy kompetanse har vært i fokus gjennom alle disse årene – og er det fremdeles. Vi er stolte av arbeidet vi leverer og er stolt av våre ansatte. Verkstedet er godkjent av Statens Vegvesen og vi følger til enhver tid myndighetenes lover og regler for trygg drift. 

Teknologiutviklingen innen bilindustrien går raskt fremover og bilene blir mer og mer avanserte. For oss som verksted stilles det stadig strengere krav, og som spesialister på lakk og skade følger vi med i tiden – og utviklingen. Vi tenker sikkerhet og miljø i alt vi gjør. Ved besøk hos oss er du i de beste hender når det gjelder teknologi og metoder – kvalitet på arbeidet har høyt fokus og er et viktig løfte til deg som kunde.

Våre ansatte har høy og riktig fagkompetanse, lang og bred erfaring og kurses kontinuerlig og innehar et høyt faglig nivå.

Vi har gjennom årene gjort store investeringer i utstyr for å møte krav som stilles i forhold til arbeidsmetodikk og tekniske løsninger, og fornyer oss jevnlig for å følge med i tiden og stadig endrede krav.

Uansett skade er vårt mål at du som kunde skal bli fornøyd. Når uhellet først er ute vil vi, på en trygg og effektiv måte, hjelpe deg. Også når det gjelder det praktiske rundt en skade som taksering, transport og leiebil. Vi hjelper deg – og vi vil gi deg informasjonen du trenger underveis. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

Kvalitet og innovasjon. Moderne utstyr og teknologi. Fagkompetanse og erfaring. Løsningsorientert.

Vårt løfte til deg som kunde er høyt – og vi er ikke fornøyd før du er fornøyd.                         

Velkommen med bilen din til Auto Karosseri i Åsane. Lang erfaring og topp kompetanse.

VÅRE TJENESTER

SKADETAKSERING

OPPRETTING

LAKKERING

SMART REPAIR

(MINDRE LAKKSKADER)

RUTEREPARASJON

RUTESKIFT

RUSTREPARASJON

loading