SandeGruppen Drotningsvik nytt bilanlegg – følg byggingen

En spennende vår!

Nybygget vårt i Drotningsvik, som hadde byggestart høsten 2020, begynner nå å ta form og vi ser frem mot en spennende vår hvor det nye bygget uke for uke fører oss nærmere målet om innflytning i løpet av sommeren 2021. Når bygget står ferdig vil det, sammen med eksisterende bygg, gi oss et bilanlegg i Drotningsvik på hele 10.000 m2 inkl. takparkering for opptil 90 biler.

Vi ser frem til å flytte inn med et stort, nytt og topp moderne lakk- og karosseri verksted, batteriverksted, klargjøringsavdeling samt delelager og kundemottak. Det nye bygget vil også få egen salgsavdeling for bilmerkene fra Gill Gruppen som SandeGruppen per i dag har i porteføljen; MG, Subaru og SsangYong. I tillegg vil to nye elbilmerker fra samme importør, Seres og DFSK, bli en del av vår kvalitetsportefølje i løpet av året.

Det eksisterende bygget i Drotningsvik forblir som i dag med kundemottak, mekanisk verksted og salgsavdeling for merkene Nissan og Mazda. En helt ny og stor bruktbilavdeling vil få plass i 2. etasje. Avdelingen i Åsane med Sande Auto, Sande Auto Nord og Auto Karosseri forbli uendret.

Vi satser på fremtiden, og ser frem til å bidra til et bekymringsfritt bilhold sammen med våre importører og ikke minst, dyktige og kunnskapsrike medarbeidere. Vi gleder oss til å kunne ønske både gamle og nye kunder velkommen – og inntil da; ha en fin vår!

Vi utvider – og ansetter!

Med over 110 medarbeidere fordelt på salg nybil og bruktbil, bilutleie, autoriserte merkeverksteder, MECA verksted, delelager, klargjøring samt skadesenter tilbyr vi et komplett spekter av biltjenester. Et bredt tilbud, topp kompetanse og gode systemer sørger for at vi kan følge opp våre kunder gjennom hele bilholdet.

Drivkraften vår handler om hva SandeGruppen står for. Kvalitet og høy kundeservice i alle ledd – hver dag!

Med et helt nytt bygg og store planer for fremtiden trenger vi også flere medarbeidere med på laget; både i Drotningsvik og i Åsane. I tillegg til fagarbeidere har vi også ledige lærlingplasser fra høsten 2021.

Bli med oss inn i fremtiden!

Illustrasjonsfoto: Forum Arkitekter
loading