SandeGruppen Drotningsvik nytt bilanlegg – følg byggingen

En spennende høst!

Nybygget vårt i Drotningsvik, som hadde byggestart høsten 2020, er nå ferdig og vi ser frem mot en spennende høst. Sammen med eksisterende bygg har vi nå et bilanlegg i Drotningsvik på hele 10.000 m2 inkl. takparkering for opptil 90 biler.

Vi har flyttet inn med et stort, nytt og topp moderne lakk- og karosseri verksted, batteriverksted, klargjøringsavdeling samt delelager og kundemottak. Salgsavdeling for bilmerkene fra Gill Gruppen som SandeGruppen per i dag har i porteføljen; MG, Subaru og SsangYong har også flyttet inn i flotte og lyse lokaler. I løpet av året vil også bilmerket Seres bli en del av vår kvalitetsportefølje.

Det eksisterende bygget i Drotningsvik forblir som i dag med kundemottak, mekanisk verksted og salgsavdeling for merkene Nissan og Mazda. En helt ny og stor bruktbilavdeling har fått plass i 2. etasje. Avdelingen i Åsane med Sande Auto, Sande Auto Nord og Auto Karosseri forblir uendret.

Vi satser på fremtiden, og ser frem til å bidra til et bekymringsfritt bilhold sammen med våre importører og ikke minst, dyktige og kunnskapsrike medarbeidere. Vi gleder oss til å kunne ønske både gamle og nye kunder velkommen!

Vi ansetter!

Med over 115 medarbeidere fordelt på salg nybil og bruktbil, bilutleie, autoriserte merkeverksteder, MECA verksted, delelager, klargjøring samt skadesentre tilbyr vi et komplett spekter av biltjenester. Et bredt tilbud, topp kompetanse og gode systemer sørger for at vi kan følge opp våre kunder gjennom hele bilholdet.

Drivkraften vår handler om hva SandeGruppen står for. Kvalitet og høy kundeservice i alle ledd – hver dag!

Med store planer for fremtiden trenger vi også flere medarbeidere med på laget. I tillegg til fagarbeidere er vi alltid interessert i å komme i kontakt med lærlinger som vil satse på en jobb i vår bransje.

Bli med oss inn i fremtiden!

Illustrasjonsfoto: Forum Arkitekter
loading