logo

Subaru Solterra

SOLTERRA AWD – ny e-SUV fra Subaru

Salget har startet!

100% elektrisk - Allværsbilen Solterra

Vår aller første elbil er selvfølgelig en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn!

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med Solterra kommer du fram dit du vil, når du vil!

NY E-SUV, SAMME DNA

Kraften og komforten. Påliteligheten og sikkerheten. Og ikke minst framkommeligheten. Vår nye e-SUV bygger på og videreutvikler alt det Subaru er så kjent for. Solterra fører arven videre til nye generasjoner av aktive nordmenn!

FIREHJULSTREKK SOM STANDARD

De aller fleste forbinder Subaru med firehjulstrekk – og nå bruker Subaru all sin ekspertise på sin første elbil. Spreke Solterra kommer selvsagt med firehjulstrekk som standard!

NYUTVIKLET OG SMART TEKNOLOGI

Når Subaru nå lanserer sin første elbil, bør det ikke overraske noen at det tradisjonen tro er satt inn store ressurser på å utvikle teknologi av ypperste klasse. Solterra blir utstyrt med intelligente og høyteknologiske løsninger på en helt ny plattform – e-Subaru Global platform. Vi gleder oss til å vise hva vi har fått til!

PÅ LAG MED NATUREN

Vår nye e-SUV har fått navnet Solterra – som betyr sol og jord. Og dette er virkelig en bil som spiller på lag med naturen på flere måter. Fordi dette er første modell i Subaru sin satsning på miljøvennlige, batteridrevne biler. Fordi den vil komme fram i norsk natur med barske kjøreforhold landet rundt, året rundt. Og fordi den er laget for aktive folk som er glade i å bruke alt naturen har å by på.

Meld din interesse

loading