Subaru Solterra

SUBARU SOLTERRA PÅ NORGESBESØK

Fredag 21. januar kl. 09.00 – 16.30, Sande Auto Åsane
Lørdag 22. januar kl. 10.00 – 16.00, Sande Auto Vest Drotningsvik

Salget har startet!
Sikre deg nye Solterra til sommeren!

Den aller første Subaru Solterra er på Norgesbesøk! Vi ønsker velkommen til eksklusive førpremieren.

Meld din interesse hvis du vil være en av de første som vil se Subaru Solterra
(av hensyn til smittevern er det begrenset med plasser).

Meld din interesse

Vi tar koronaviruset på alvor og har iverksatt tiltak for å redusere risiko for smittespredning. Våre kunder skal oppleve god kundeservice, og vi ber om forståelse for at våre ansatte unngår håndhilsing og holder en litt lengre avstand enn vanlig for å unngå smittespredning. Vi følger til enhver tid rådene som kommer fra Helsemyndighetene. 

*Med forbehold om at tider og datoer kan endre seg. Ta kontakt med oss så vil de holde deg oppdatert underveis.

100% elektrisk - Allværsbilen Solterra

Vår aller første elbil er selvfølgelig en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn!

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med Solterra kommer du fram dit du vil, når du vil!

NY E-SUV, SAMME DNA

Kraften og komforten. Påliteligheten og sikkerheten. Og ikke minst framkommeligheten. Vår nye e-SUV bygger på og videreutvikler alt det Subaru er så kjent for. Solterra fører arven videre til nye generasjoner av aktive nordmenn!

FIREHJULSTREKK SOM STANDARD

De aller fleste forbinder Subaru med firehjulstrekk – og nå bruker Subaru all sin ekspertise på sin første elbil. Spreke Solterra kommer selvsagt med firehjulstrekk som standard!

NYUTVIKLET OG SMART TEKNOLOGI

Når Subaru nå lanserer sin første elbil, bør det ikke overraske noen at det tradisjonen tro er satt inn store ressurser på å utvikle teknologi av ypperste klasse. Solterra blir utstyrt med intelligente og høyteknologiske løsninger på en helt ny plattform – e-Subaru Global platform. Vi gleder oss til å vise hva vi har fått til!

PÅ LAG MED NATUREN

Vår nye e-SUV har fått navnet Solterra – som betyr sol og jord. Og dette er virkelig en bil som spiller på lag med naturen på flere måter. Fordi dette er første modell i Subaru sin satsning på miljøvennlige, batteridrevne biler. Fordi den vil komme fram i norsk natur med barske kjøreforhold landet rundt, året rundt. Og fordi den er laget for aktive folk som er glade i å bruke alt naturen har å by på.

KOMMER I 2022

Solterra lanseres i Norge og første leveranse er planlagt i midten av 2022. Åpne for bestilling i siste del av 2021.

loading