logo

Nissan X-Trail Tekna e-4ORCE AWD
Familiecrossover med del-elektrisk kjøreopplevelse 

Pris fra kr 757 000,-*
Inkl. serviceavtale i 3 år.

PRISEKSEMPEL LÅN

Månedspris 8 054,- Egenkapital 264 950,-

*Veiledende kundepris levert Bergen gjelder Nissan X-Trail Tekna e-POWER e-4ORCE AWD. Priseksempel – lån fra Santander Consumer Bank: Kr 8.054,- pr. mnd. 8,9 % nom./ 9,87% eff., 35 % egenkapital, lånebeløp kr 496.840,- o/7 år, kostnad kr 182.929,- totalt kr 941.445,-. Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

PRIVATLEASING

LAV MÅNEDSLEIE
Månedspris
kr 11 754,-

Startleie
kr 100 000,-
Inkl. met. lakk og vinterhjul

8,9% nominell, flytende rente. Startleie
kr 100.000,-. Etableringsgebyr
kr 5.988,-. Totalpris
 kr 523.160,- (prisen vil variere med rentenivået). 3 års bindingstid / 36.000 km.

LAVT INNSKUDD
Månedspris
kr 13 643,-

Startleie
kr 40 000,-
Inkl. met. lakk og vinterhjul

8,9% nominell, flytende rente. Startleie
kr 40.000,-. Etableringsgebyr
kr 5.988,-. Totalpris
 kr 531.133,- (prisen vil variere med rentenivået). 3 års bindingstid / 36.000 km.

HELT NYE NISSAN X-TRAIL MED e-POWER. Spennende kjøreturer

Hvem hadde trodd at elektrisitet kunne være så spennende? Helt nye Nissan X-Trail kombinerer to avanserte og unike teknologier som gir en mer responsiv, stillegående og drivstoffeffektiv kjøreopplevelse sammenlignet med den tradisjonelle bensinmotoren. X-Trails unike teknologier er forskjellige fra tradisjonelle hybrider. Med et batteri som lades av en bensinmotor, trenger du ikke å koble til bilen for å lade. Leveres også med Nissan e-4ORCE AWD-teknologi som sikrer en enda mer kontrollert og stabil kjøreopplevelse.

EKSTERIØR

Et design skapt for opplevelser

De elegante LED-frontlyktene og imponerende luftinntakene foran sørger for at bilen synes godt på veien. Nissan X-Trail ser like avansert ut som teknologien som ligger bak den. Vær eventyrlysten. La deg fascinère av denne bilen.

Nye Nissan X-Trail har forbedret aerodynamikk og den umiskjennelige V-motion-grillen som utgjør de velkjente kjennetegnene til Nissans spennende design-DNA. Denne delelektriske familiecrossoveren nekter å forsvinne inn i bakgrunnen.

KUPEEN OG BAGASJEROMMET

Den unike del-elektriske fem/syv-seteren med plass til alt og alle

Med plass til opptil 7 personer er det bare å si farvel til krangling om hvem som skal få den beste sitteplassen. Hold deg oppdatert med USB-porter foran og bak, og organiser bagasjerommet ditt slik at det passer den aktuelle turen, med innovative elementer som gir deg opptil 16 ulike bagasjeromsoppsett.

Tre inn i en romslig og praktisk verden av kvalitet og komfort. Plasser barna i SUV-en og si farvel til krangling om hvem som får de beste plassene – for denne delelektriske fem/syv-seteren har plass til alle. I nye Nissan X-Trail kan det å bane vei være familievennlig.

SIKKERHET OG KJØREASSISTANSE

Med høyteknologisk hjelp

Tenk deg muligheten til å ha med en intelligent andrepilot hver gang du er ute og kjører. En som varsler deg, hjelper deg med å parkere, holder deg midt i filen, m.m. Ta en nærmere titt på alle Nissans teknologier.

Det er enkelt å være en trygg og våken sjåfør i din Nissan X-Trail. Tilgjengelige sikkerhetssystemer oppdager, varsler og reagerer på kjøresituasjonen rundt deg. Med Nissan ProPILOT Assist teknologi i bilen, passer din Nissan på deg i enhver sving – enten du kjører på motorveien eller i byen.

TILKOBLING

Koble deg til verden rundt deg

Nye Nissan X-Trail har en 12,3″, høyoppløselig skjerm og NissanConnect Services-appen (5) hjelper deg med å koble deg til spillelistene og appene dine, samt stille inn reiseruten din og mer.

HELT NYE NISSAN X-TRAIL: Nettilgang på familieturen

Med nye Nissan X-Trail er alt klart for familieturen. Send reiseruten til Nissan X-Trail selv om du ikke er i bilen. Koble til mobilen for å begynne å bruke appene dine ved hjelp av Apple CarPlay® og Android Auto™.  Og oppdag intuitiv navigasjon, underholdning og mer på den høyoppløselige 12,3″ store berøringsskjermen.

Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil. Tilbudet gjelder til 30.06.2024.

Kontakt oss

Kontakt oss

loading