Om oss

SandeGruppen er en av de største bilforhandlerne i Bergen og en ledende aktør i markedet. Vi har avdelinger i Åsane og Drotningsvik og er i dag forhandler av merkene Mazda, Nissan, Subaru, SsangYong og MG.

Med over 115 medarbeidere fordelt på salg nybil og bruktbil, bilutleie, autoriserte merkeverksteder, MECA verksted, delelager, klargjøring samt skadesentre tilbyr vi et komplett spekter av biltjenester. Et bredt tilbud, topp kompetanse og gode systemer sørger for at vi ved begge våre avdelinger, Åsane og Drotningsvik, kan følge opp våre kunder gjennom hele bilholdet.

Drivkraften vår handler om hva SandeGruppen står for. Kvalitet og høy kundeservice i alle ledd – hver dag!

SandeGruppen AS er en av de største bilforhandlerne i Bergen og en ledende aktør i markedet. Vi har avdelinger i Åsane og Drotningsvik, og er forhandler av bilmerkene Mazda, Nissan, Subaru, SsangYong og MG.

Med våre 110 ansatte fordelt på ulike salgsavdelinger, bilutleie, merkeverksteder, delelager, karosseri- og autorisert MECA verksted tilbyr vi et komplett spekter av biltjenester. Et bredt tilbud, topp kompetanse og gode systemer sørger for å vi kan følge opp våre kunder gjennom hele bilholdet. Kvalitet og kundeservice er drivkraften for vår organisasjons utvikling inn i fremtiden.

loading