logo

Auto Karosseri Drotningsvik 

I Drotningsvik har vi bygget Vestlandets mest moderne Lakk- og Karosseriverksted, Auto Karosseri Vest. Verkstedet, som stod ferdig senhøsten 2021, er på hele 1.400 m2 og er innredet med det siste nye av utstyr innen faget. Verkstedet er godkjent av Statens Vegvesen og vi følger til enhver tid myndighetenes lover og regler for trygg drift. Vi har høyt fokus på bærekraft og ønsker å være en bidragsyter til det grønne skiftet.

Teknologiutviklingen innen bilindustrien går raskt fremover og bilene blir mer og mer avanserte. For oss som verksted stilles det stadig strengere krav, og som spesialister på lakk og skade følger vi med i tiden – og utviklingen. Vi tenker sikkerhet og miljø i alt vi gjør. Ved besøk hos oss er du i de beste hender når det gjelder teknologi og metoder – kvalitet på arbeidet har høyt fokus og er et viktig løfte til deg som kunde.

Våre ansatte har høy og riktig fagkompetanse, lang og bred erfaring og innehar et høyt faglig nivå. De har tilgang på topp moderne utstyr og det siste innen teknologi. Uansett skade er vårt mål at du som kunde skal bli fornøyd. Når uhellet først er ute vil vi, på en trygg og effektiv måte, hjelpe deg. Også når det gjelder det praktiske rundt en skade som taksering, transport og leiebil. Vi hjelper deg – og vi vil gi deg informasjon du trenger underveis. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

Kvalitet og innovasjon. Moderne utstyr og teknologi. Fagkompetanse og erfaring. Løsningsorientert.

Vårt løfte til deg som kunde er høyt – og vi er ikke fornøyd før du er fornøyd.

Velkommen med bilen din til Vestlandets mest moderne Lakk- og Karosseriverksted
– Auto Karosseri Vest Drotningsvik.

VÅRE TJENESTER

SKADETAKSERING

OPPRETTING

LAKKERING

SMART REPAIR

(MINDRE LAKKSKADER)

RUTEREPARASJON

RUTESKIFT

RUSTREPARASJON

loading