logo

Nissan Interstar Acenta Varebil

Nissan Interstar varebil Acenta L2H1
1 skyvedører m/vindu

Pris fra kr 536 275,-

2,3 dCi med 180HK

LEASING

Månedspris
4 475,- eks. mva

Startleie
85 000,-

Totalpris
250 890,- eks. mva

5,9% nominell, flytende rente. Forskuddsleie
kr 85.000,-. Etableringsgebyr kr 4.790,-. Totalpris
kr 147.354,- (prisen vil variere med rentenivået).
3 års bindingstid / 36.000 km.

Helt nye Nissan Interstar Acenta Varebil

Ingen virksomheter er like. Og fordi du kjenner din virksomhet bedre enn noen andre, gir nye Nissan Interstar deg flere måter du kan skreddersy den på for å tilfredsstille dine eksakte behov. For en varebil som passer deg har du kommet til riktig sted.

Nye Nissan Interstar med forhjulsdrift byr på en optimal balanse mellom plass og effektivitet,  og kommer i tre forskjellige lengder, tre forskjellige høyder og med opptil 14,8 m³ lastekapasitet. Ved å holde varebilens egenvekt så lav som mulig, er det mulig å oppnå en nyttelast på opptil 1 587 kg. Og takket være den lave understellshøyden, er det enkelt å laste selv veldig store gjenstander. Finn størrelsen som kombinerer dine behov for maksimal effektivitet.

Nissan Interstar Acenta Varebil inkludert utstyr/egenskaper:

  • Tilhengerfeste 2500kg
  • 100l tankkapasitet
  • 3-seter
  • Førersete med høydejustering og armlene
  • Cruisekontroll
  • Vindusvisker med regnsensor
  • Parkeringssensorer bak
  • Finert tregulv
  • Skillevegg med vindu

ALLSIDIG OG PRAKTISK

Hver tur er enkel og behagelig

Fra lasting til kjøring til å holde orden – nye Nissan Interstar har et design som sørger for at alt fungerer som det skal for deg og virksomheten din. I tillegg gir smart lagring og smarte assistansesystemer deg muligheten til å redusere stress og fokusere på jobben. Praktiske funksjoner som kan tilpasses sørger for rask lasting og lossing på enhver jobb.

Fra dører som gir en bredere åpning og varierende skilleveggdesign til valg av for- eller bakhjulsdrift  – nye Nissan Interstar gir deg flere tilpasningsmuligheter for å dekke alle dine behov.

KUPÉ

En ekspert på alle områder

Enkelt å håndtere. En ryddig kupé er tryggere og lettere å fungere i uten ting som ruller rundt føttene dine og uten å kaste bort tid på å lete etter ting. Nye  Nissan Interstar har derfor mange smarte oppbevaringsplasser, som f.eks. det midtre setebordet med roterende brett og popup-bord.

MOTORER OG DRIVLINJER

Allsidig kraft

Nye Nissan Interstars motor og drivlinje, med ytelser fra 150 ,via 165 til 180 hk [1] og mulighet for for- eller bakhjulsdrift,   sørger for optimal allsidighet – sammen med våre nyeste teknologier for å redusere drivstofforbruk og utslipp, inkludert start/stopp-teknologi.

NISSANCONNECT

Nissans tilnærming til innovasjon er å ta avanserte og nyttige funksjoner og gjøre dem mer tilgjengelige. Vår teknologi er enkel å bruke, så kjøringen blir tryggere og morsommere.

NissanConnect 7" berørings-skjerm

Den store berøringsskjermen er lett å lese, praktisk å bruke og hjelper deg med å blant annet finne veien  – foruten å gi deg full mobilintegrasjon.

Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil. Tilbudet gjelder til 30.06.2024.

Kontakt oss

Kontakt oss

loading